Tennisser Rafael Nadal bedankt deelnemers Postcode Loterij in spotje voor bijdrage stichting

Rafael Nadal had totaal niet verwacht dat hij vorige week al in de eerste ronde van de Australian Open zou verliezen van Fernando Verdasco, maar nu kan hij gelukkig weer lachen op de televisie. In een spotje van de Nationale Postcode Loterij. Daarin bedankt de 14-voudige Spaanse grandslam winnaar de deelnemers: “Ik ben onze Nederlandse vrienden zeer dankbaar. Ik vind het ongelooflijk dat er een organisatie is die zoveel geld aan goede doelen geeft. Zij zijn heel belangrijk voor onze Stichting [de Rafael Nadal Foundation wordt sinds 2013 door de NPL gesteund

- MvO], zodat wij steeds meer kinderen kunnen helpen. Het is echt zo, je kunt prijzen winnen en de wereld verbeteren. Dat is wat ik probeer te doen, maar jullie Nederlanders zijn hierin het allerbeste! Bedankt.”

De Rafael Nadal Foundation is opgericht in 2007 om sociaal achtergestelde kinderen en tieners te helpen mee te doen in de samenleving. De stichting draagt met het aanbieden van educatieve sportprogramma’s bij aan een betere levensstijl van jonge mensen en wil met behulp van sport hoop bieden aan deze jongeren, meldt de NPL-site.

Lees ook:Inhakers op overwinning Rafael Nadal op Roland Garros
Lees ook:Cristiano Ronaldo vs Rafa Nadal: reclame Nike-voetbal
Lees ook:Nike huurt boxpromotor in voor reclame Nadal-Federer in US Open
Lees ook:Strippen voor Armani-reclame: nu de beurt aan Rafael Nadal
Lees ook:Rafael Nadal stript voor Tommy Hilfiger Underwear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.